fbpx

Huidverbetering

Bij SkinBizz werken we vanuit onze passie voor een gezonde en stralende huid. 
Daarom werken wij verder waar reguliere huidverzorging stopt en werken wij uitsluitend met huidverbeterende behandelingen en producten. Wij zijn overtuigd van de enorme kracht van de huid en haar zelfherstellende vermogen. En willen met onze behandelingen werken aan een gezonde huid, huidveroudering zo lang

mogelijk tegen gaan en drastische behandelingen zoals fillers of de tussenkomst
van plastische chirurgie zo lang mogelijk uitstellen of zelfs voorkomen.

 Door het gecontroleerd prikkelen van uw huid door middel
van het gebruik van apparatuur, intensieve peelings en uitsluitend dermocosmetische
en cosmeceutische producten. Zal de huid zelf haar processen in werking
stellen
  voor de aanmaak van collageen, elastine bevorderen
en de doorbloeding stimuleren.

 

Behandelingen

Classic Bizz

Huidanalyse – Oppervlakte reiniging – Peeling – Onzuiverheden verwijderen – Herstellend en verzorgend masker – Kleine massage decolleté en nek tijdens masker – Afsluitende dag- of nachtverzorging.

 

* Uit te breiden met een doorbloedingsmasker en/of gezichtsmassage.

Acne Bizz

Behandeling speciaal voor de onzuiver en ontstoken huid.
Kom langs voor een gratis intake gesprek en we stellen samen een behandelplan op.

* Alleen in combinatie met thuisproducten

Couperose | Rosacea

Behandeling speciaal voor de couperose en rosacea huid. 
Kom langs voor een gratis intake gesprek en we stellen samen een behandelplan op.

* Alleen in combinatie met thuisproducten

Quick Bizz

Even een snelle opfris beurt voor de huid. 

Oppervlakte reiniging – Onzuiverheden verwijderen – Waxen/Epileren Wenkbrauwen & Bovenlip – Afsluitende dag- of nachtverzorging. 

Acne

Acne is de meest voorkomende huidaandoening ter wereld ruim 70 – 95 % van de adolescenten vertoont acneletstel. Acne ontstaat vaak al op jonge leeftijd in de pubertijd onder invloed van hormonen maar kan ook op latere leeftijd nog ontstaan. Anders dan hormonen zijn de oorzaken van het ontstaan van ance o.a door een verhoogde talg productie en aanwezigheid van propionibacteriën die ervoor kunnen zorgen dat er een ontsteking ontstaat in het omringende weefsel.  

Acne komt voornamelijk voor op plaatsen waar de meeste en grootste talgklieren zich bevinden zoals gelaat, schouders, rug en borst

Hoewel er verschillende vormen van acne bestaan hebben ze altijd een aantal overeenkomende kenmerken in meer of mindere maten:

  •          Comedonen ook  bekend onder blackheads of mee-eters
  •          Gesloten comedonen deze worden whiteheads genoemd, dit zijn witte bultjes onder de huid
  •          Pustels en Papels, dit zijn de puistjes met een wit kopje of de rode pijnlijk gespannen bultjes
  •          Eventueel uitgebreid met grote rode ontstekingen

Wanneer je bij ons komt voor een acne behandeling gaan we eerst samen kijken in welk stadium van acne je zit en hoe we dit het beste kunnen aanpakken om zo tot een goed behandelplan te komen.

Neem hierover gerust meer contact met ons op.

 

Couperose en Rosacea

Couperose is eigenlijk een heleboel kleine bloed/haarvaatjes (Capillairen) die blijvend verwijd zijn de term van de verwijde bloedvaatjes is eigenlijk teleangiëctasieën. Deze teleangiëctasieën kunnen overal op het lichaam voorkomen. Maar wanneer er veel teleangiëctasieën op wanggebied gecentreerd zijn mag er ook over couperose gesproken worden.  

En hoewel couperose of teleangiëctasieën geen kwaad kunnen worden ze wel als ontsierend of zelfs lelijk ervaren.

Rosacea daarentegen is een chronische huidaandoening in het gelaat die vooral opspeelt bij vrouwen tussen de 30 en 50/60 jaar en zijn hoogtepunt bereikt na de 40 jaar. Naast de overeenkomsten met couperose heb je bij rosacea ook last van bultjes en ontstekingen en voelt de huid vaak warm, trekkerig en oncomfortabel aan.
Rosacea kan naast het wanggebied ook voorkomen op het voorhoofd, ogen, neus en kin, het zogenoemde vlindergebied. De precieze oorzaak van rosacea is zeer complex en deels nog onbekend. Wel weten we dat de barrièrefunctie van de opperhuid is aangetast en daardoor is de huid gevoeliger voor invloeden van buitenaf en kan er gemakkelijker een ontstekingsreactie in de huid ontstaan.

Een beschadigde barrièrefunctie en het trainen en versterken van bloedvaten is gelukkig wel iets waar we aan kunnen werken. 

Wanneer je bij ons komt voor een couperose of rosacea behandeling gaan we eerst samen kijken in welk stadium je zit en hoe we dit het beste kunnen aanpakken om zo tot een goed behandelplan te komen.

Neem hierover gerust meer contact met ons op. 

Rosacea - SkinBizz