fbpx

Over SkinBizz

SkinBizz is ontstaan vanuit een passie voor een stralende en gezonde huid en de overtuiging dat dit voor iedereen mogelijk is!

Waar wij niet in geloven zijn de zogenoemde schoolplein verhalen of de verhalen die te mooi zijn om waar te zijn. Net zoals je hard moet werken en trainen om die fantastische buikspieren te krijgen, komt een stralende en gezonde huid ook niet vanzelf en heeft het grootste orgaan van je lichaam de juiste, op jouw huid afgestemde verzorging nodig. 

Ieder mens is uniek, elke huid is anders en we streven allemaal naar een ander soort perfectie. Voor ons heeft dit geleid tot de volgende missie. 

Samen met U is het onze zaak om Uw huid te laten stralen!

Hoe bereiken we onze missie

Wij willen dit bereiken door uitsluitend met hoogwaardige producten te werken die rijk zijn aan werkstoffen en doen wat ze beloven, door het inzetten van hoge kwaliteit apparatuur, optimale kennis en scholing van de huidspecialisten.   

En natuurlijk door samen met U te kijken naar Uw wensen en behoefte. Samen stellen we een einddoel en behandelplan op.

Om zo ook voor U die Stralende huid en naturel Glow mogelijk te maken.

Hey, Wat leuk je hier te zien!

Tenslotte ook nog een kleine krabbel over mezelf zodat jullie mij ook een beetje leren kennen in plaats van alleen mijn bedrijf!

Wie ben ik? Ik ben Julia en de ideeën voor SkinBizz zijn ontstaan na de geboorte van onze dochter. Wat wij haar altijd willen meegeven is dat ze alles kan bereiken wat ze maar wil en dat je eerste prioriteit bij je keuzes moet zijn of die keus je gelukkig maakt.

Hoe sterker die idealen en wensen voor haar werden, des te meer realiseerde ik me dat ik vast zat in een sector die mij niet gelukkig maakte. 

Kortom, het roer moest om!  En ik ben terug gegaan naar mijn eerste liefde, de Beauty sector.

inmiddels zijn we een aantal jaar verder en is mijn droom werkelijkheid geworden!

 

Nog wat extra weetjes over mij!

 
  • Ik ben gek op zoetigheid, vooral gelijk na het avondeten
  • Nieuwe dingen leren maakt mij héél blij, Als ik net iets nieuws geleerd heb ben ik eigenlijk alweer aan het bedenken wat ik nu weer kan gaan doen
  • Ik kan absoluut niet tegen onrecht
  • 1987 is het fantastische bouwjaar waarin ik geboren ben
  • Mijn aller grootste liefdes, naast een stralende huid natuurlijk! zijn mijn man René en onze twee kinderen een dochter en zoon en onze teckel Frits